Onze partners

Mensjesrechten werkt met veel plezier samen, met organisaties en fondsen die zich op diverse manieren inzetten voor kinderen en kinderrechten. Wij geloven in het bundelen van kennis en kracht. Op die manier ontwikkelen we ieder jaar inspirerende educatieve programma's voor festivals zoals IDFA, Cinekid en andere (internationale) festivals.

De serie wordt maatschappelijk breed ondersteund en dat hebben we mede te danken aan onze samenwerkingspartners zoals het JeugdjournaalSamsamCinekidIDFAMovies that MatterSchooltv.nlNPO Zapp Echt Gebeurd en COBO fonds.

Financiële partners
De documentaires van Mensjesrechten komen mede tot stand met financiële steun van de publieke omroepen NPO en de EO. Ook externe organisaties dragen bij om documentaires inhoudelijk en financieel mogelijk te maken. We werken samen met o.a. UnicefLilianefondsStichting KinderpostzegelsSolidaridadFiep Westendorp FoundationAMREF Flying DoctorsLeeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 en COBO fonds.

Ben je geïnteresseerd in samenwerken? Of benieuwd hoe een documentaire van Mensjesrechten kan passen in de doelstellingen van jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over! 

Je bereikt ons het best via mail: saskia.wielinga@eo.nl / saskia.fris@eo.nl